„Romantická noc na zámočku“

Víkendový pobyt „Romantická noc na zámočku“ Vás zavedie do obľúbeného hotela, ktorý je postavený v zámockom štýle a mimo komfortného ubytovania Vám poskytne stravovanie formou plnej penzie a pestré relaxačno - športové vyžitie.

Vyskúšajte romantický a netradičný pobyt na niektorom z krásnych českých zámočkov. Nielen kvalitné ubytovanie, ale aj plná penzia určite spríjemní Váš pobyt na zámočku. Ďalej nechýba relaxačné a športové vyžitie. V cene pobytu je zahrnutá klasická relaxačná masáž pre každého z páru, neobmedzené využívanie hotelového relaxačného centra, ktoré obsahuje vnútorný bazén s vírivkou, vonkajší bazén (sezónne), fitnes centrum, saunu, solárium (20 min) a tiež neobmedzené využívanie športového centra, kde si v prípade záujmu môžete kedykoľvek zahrať squash, tenis, stolný tenis, biliard či petanque. Samozrejme sa nemusíte obmedzovať len na areál hotela. Vyberte sa na výlet po zaujímavých miestach v okolí na horských bicykloch, alebo peši.

V neďalekom okolí si môžete zahrať bowling, využiť bohaté golfové ponuky, alebo absolvovať prechádzku na koňoch, či navštíviť strelnicu.

Vybavenie izby:
Komfortne vybavené izby výberových hotelov Vám ponúknu vysoký štandard ubytovania. Do výbavy každej izby patrí TV so SAT, minibar, rádiobudík, telefón s priamou voľbou, WIFI pripojenie na internet a sušič vlasov. Kúpeľne sú vybavené vaňou. Do izby je možné pridať detskú prístelku.

Stravovanie:
Ako už bolo spomenuté, v cene je zahrnutá plná penzia. V deň príchodu na pobyt je pre Vás pripravená večera vrátane aperitívu, druhý deň výdatné raňajky formou bufetových stolov (prípadne možno aj so servisom na izbu) a nechýba ani trojchodový obed pred odchodom. Hotelová reštaurácia Vám ponúkne pestrý výber jedál z českej i medzinárodnej kuchyne (možno pripraviť aj diétne alebo vegetariánske menu) a bohatú ponuku kvalitných vín. Cez leto je možné využiť terasu a záhradné reštaurácií s otvoreným krbom. Celoročne je k dispozícii bar so širokým výberom lahodných drinkov a hudbou.

Lokalita pobytu
Stredné Čechy - Praha – východ.

Hotel sa nachádza v Posázaví, v stredných Čechách vzdialené iba 28 Km od centra Prahy. Krásna príroda, romantické údolia rieky Sázava, zámok Konopiště s bohatými interiéry a zámockým parkom, ale napríklad aj pivovar Veľké Popovice ponúkajúci exkurziu spojenú s ochutnávkou piva, či hvezdáreň v Ondřejove, patrí medzi niekoľko možností na zaujímavý výlet po okolí počas víkendu na zámočku.