Wellness víkendové pobyty v Tatrách

Wellness víkendový pobyt v Tatrách Vám ponúkne luxusný hotel na čarovnom mieste v prírode priamo pod tatranskými vrcholmi. Komfortné ubytovanie doplnené o bohatý wellness program a veľa možností na relaxáciu či športové vyžitie sú garanciou maximálne vydareného víkendového pobytu.

Môžete sa tešiť na luxusné ubytovanie v štýlovom hoteli, ktorý sa nachádza na samote v prírode obklopený scenériou tatranských štítov. Na športové a relaxačné vyžitie by ste ťažko hľadali lepšiu lokalitu. Počas wellness pobytu budete môcť neobmedzene využívať hotelové relaxačné centrum, ktoré obsahuje vnútorný a vonkajší bazén, parný kúpeľ, jacuzzi, klasickú saunu a infrasaunu a posilňovňu.

K dispozícii Vám bude aj športové centrum s možnosťou zahrať si biliard či stolný tennis. V zime môžete využiť neďaleké lyžiarske areály, v letných mesiacoch veľa možností na prechádzky, vysokohorské túry krásnou prírodou, či cyklistiku. Samozrejme nebude chýbať ani poriadna porcia relaxácie. Súčasťou Wellness pobytu v Tatrách je pre každého z páru klasická masáž chrbtovej zostavy a pre dámy ešte pridáme skrášľujúcu medovú masáž a pre pánov reflexnú masáž.

Výdatné raňajky formou švédskych stolov (s možnosťou rozšírenia na polpenziu) a posedenie pri káve a lahodnom domácom dezerte ešte doplní tento vydarený víkend. Ak teda hľadáte skvelý relax na horách a chcete dopriať svojmu telu poriadnu porciu oddychu, tak Vám Wellness pobyt v Tatrách môžeme vrelo odporučiť.