Romantický víkendt na Karlštejne

Zažite neopakovateľnú romantiku a vyberte sa do jedného z najromantickejších hotelov u našich susedov, ktorý sa nachádza na brehu rieky Berounky priamo pod hradom Karlštejn. Tento víkendový pobyt ponúka všetko, čo by mal vydarený romantický víkend poskytnúť.
Ihneď po príchode Vás poteší fľaša sektu na izbe. Počas pobytu si určite pochutnáte na lahodných raňajkách a hlavne na romantickej večeri pri sviečkach vo vyhľadávanej hotelovej reštaurácii. Ale to zďaleka nie je všetko, čo Vás v programe romantického pobytu na Karlštejne čaká.

Ako zlatý klinec tohto víkendového pobytu je pre Vás nachystaná romantická vychádzka kočom až na samotný hrad Karlštejn. Kočiar pre Vás bude pristavený priamo pred hotelom a potom už nič nebude brániť Vašej kráľovskej vychádzke.
Ak sa teda rozhodnete pre Romantický pobyt na Karlštejne zaručene prežijete víkend ako z rozprávky!

Počas svojho pobytu môžete využiť novo vybudované hotelové Relax centrum, ktoré ponúka saunu, jacuzzi a posilňovňu, v tesnej blízkosti hotela sa nachádza známe Karlštejnské golfové ihrisko, športový areál s tenisovými kurtami a volejbalovým ihriskom, či jazdiareň. Okolie hotela ďalej poskytuje jedinečné možnosti pre cyklistiku, pešiu turistiku, vodné športy a rybárčenie.

Keďže sa Váš romantický pobyt bude odohrávať v prekrásnej krajine, nebudete musieť nijako ďaleko cestovať a napriek tomu si budete môcť prezrieť mnoho zaujímavých miest. Samozrejmosťou je návšteva hradu Karlštejn, na ktorý Vás dovezie koč. Ďalšie hrady z okolia, ktoré celkom iste stoja za Vašu návštevu sú Křivoklát, Točník či Žebrák. Ďalej by ste nemali vynechať zámky Hořovice, Svináře či Lány. Pre poznávanie prírodných krás odporúčame turistické trasy v okolitej prírode, ktorá ponúka ideálne podmienky pre fotografovanie.