Víkend v kúpeľoch

Víkendový pobyt v kúpeľoch Vás zavedie na slnečný juh Slovenska a ponúkne Vám komfortné ubytovanie vo vyhlásenom wellness & spa hoteli, lahodnú polpenziu vrátane romantickej večere pre pár a naozaj bohatý relaxačný program (6 procedúr, neobmedzený vstup do vodného sveta a saunového sveta, fitness, relaxácia v termálnych prameňoch, originálne polnočné kúpanie atď.)

V rámci tohto pobytu je pre Vás pripravené ubytovanie v moderne vybavených izbách a lahodná polpenzia formou švédskych stolov doplnená o romantickú večeru pre pár pri sviečkach. Po príchode na izbe nebude chýbať uvítací balíček s fľašou sektu a misou ovocia.

Súčasťou víkendového pobytu je pre každého z páru odborná diagnostika organizmu, regeneračný magnéziový kúpeľ, pre dámy skrášľujúci medový zábal a pre pánov relaxačný rašelinový zábal. Budete môcť neobmedzene využívať hotelový vodný svet (veľký bazén s vodnými masážnymi posteľami či divokou riekou, menší relaxačný bazén, vírivky a vonkajší bazén s tobogánom), ak nebudete mať vody dosť, tak si určite vychutnáte aj zdravý kúpeľ či posedenie v termálnom jazierku. K tomu je pridané neobmedzené užívanie saunového sveta (dve fínske sauny, parná sauna, bylinkovo-aromatická sauna, ľadová relaxačná miestnosť, vírivý bazén, ochladzovací bazén). A nechýba ani neobmedzené využívanie hotelového fitness centra či možnosť cvičenia aqua aerobiku, alebo pilates pod vedením trénera.

K výdatnej porcii relaxácie, luxusnému ubytovaniu a skvelej strave ešte pridajte bohaté možnosti na športové vyžitie, ktoré hotelový areál ponúka (od beach volejbalu cez bowling až po rybárčenie), okolie zaujímavé na výlety (napr. vyhliadková plavba hotelovou loďou po Dunaji či návšteva Budapešti) a dostanete pobyt z ktorého sa vám zaručene nebude chcieť odísť.

Komfortne zariadené izby štvorhviezdičkového hotela Vám určite poskytnú maximálny pôžitok z ubytovania. Súčasťou každej izby je kúpeľňa, sociálne zariadenie, klimatizácia, TV so Sat, WiFi pripojenie, rádio, telefón, chladnička s minibarom a trezor. Väčšina izieb má aj balkón.